Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

2020-02-16T21:23:08+01:00

Wat haar zegt over een man

Posted by

Ons haar is een drager van communicatie met de Bovenwereld, beschermers van magische kracht. Het was niet voor niets dat de Zoroastrians hun haar heel goed in de gaten hielden, en de geknipte zelfs opzettelijk begraven (zoals nagels en gevallen tanden) in droge zandgrond. Nee, niet zodat ze ontspruiten, maar om zichzelf te beschermen tegen bederf en terug te keren naar de aarde datgene wat het "hun leende om te verwijten".

Laten we haar als geleiders beschouwen. Ze komen niet alleen in verschillende kleuren, maar ook in verschillende structuren: dik en dun, recht en krullend. Dun haar duidt op de veelzijdigheid van een persoon in verband met de hemel, dat wil zeggen het vermogen om een ​​breed "bereik van golven" te vangen. Hard, dik haar in een persoon is eenvoudiger met een constant "bereik". Daarom vergissen mensen met dun haar zich vaker, ze zijn gemakkelijker te verwarren, maar ze zijn gemakkelijker te herstellen na elke test.

Krullend haar heeft een grote kans op "interferentie", wendingen, waardoor hun eigenaren worden gekenmerkt door verhoogde emotionaliteit, spontaniteit. Maar mensen met krullend haar zijn nooit fans, in tegenstelling tot mensen met stijl haar. Er wordt aangenomen dat als een persoon zijn haar stijl maakt, hij op zijn best een meer directe weg gaat.

Trouwens, over het veranderen van de haarstructuur. Knusse Huis Iedereen heeft recht op drie diensten: de eerste - een baby pluis, de tweede - gewoon haar, en de derde moet op oudere leeftijd groeien na grijs haar of kaalheid. Elk tijdperk heeft zijn eigen communicatieniveau! Wat grijs haar betreft, het is slecht als ze tot 30 jaar oud lijken, dus de tijd van karmische correctie wordt versneld, natuurlijk zijn er enkele fouten. In het ideale geval wanneer een persoon van 32 tot 64 jaar oud wordt, en vervolgens de normale haarkleur weer naar hem terugkeert. Wanneer het grijs wordt, verandert de structuur van het haar, ze worden grover. Er wordt aangenomen dat totdat een persoon grijs wordt, hij zijn leven leeft, maar zodra grijs haar verschijnt, wordt resonantie met andere mensen ingeschakeld.

De Zoroastrische tekst zegt dat het heel belangrijk is om te volgen aan welke kant het eerste grijze haar verscheen: als de vrouw aan de rechterkant is en de man aan de linkerkant, dan vallen ze in een vicieuze cirkel, zijn ze vatbaar voor negatieve invloeden van buitenaf en, omgekeerd, worden ze gunstig beïnvloed als haar werd wit aan de "gelukkige" kant. Een hele grijze streng betekent het vermogen om op een bepaald moment het lot te veranderen met behulp van de beschermengel.

Er is niets toevallig in iemands uiterlijk. Zelfs haarstyling geeft een zorgvuldige kijk op kennis van de wereld en de mens. Als een man zijn haar naar links kamt, betekent dit dat hij een fanaticus kan zijn in iets, het is onmogelijk om hem te overtuigen, hij kan gemakkelijk een gat voor zichzelf graven of anderen erin duwen. Dit is vooral slecht voor mensen die geassocieerd worden met macht of met het sterrenbeeld Leeuw: ze zullen hun heldere pad misschien niet opmerken.

De normale scheiding voor mannen is links, voor vrouwen - rechts. Afscheid is een teken van onderwerping en nederigheid. In het beste geval geeft dit kapsel mensen aan die de wetten van het universum kenden en goed en kwaad konden delen. Kapsel "onder de pot", haar dat het voorhoofd bedekt - een symbool van een krijger, actief werk. Teruggekamd haar is een teken van saddhana, onderwerping aan bepaalde houdingen, doelgerichtheid, maar ook een terugkeer naar het verleden.

Het haar verzameld in een knot op de achterkant van het hoofd bij vrouwen duidt op een concentratie van kracht voor iemand specifiek, in het bijzonder voor mannen. Voorheen was het een gebruikelijk kapsel voor getrouwde vrouwen. Trouwens, pruiken met staartjes werden in eerste instantie alleen voor getrouwde mensen geïntroduceerd. Meisjesachtige vlechten behouden sterkte in afwachting van de vernauwde. Maar los haar spreekt van de verspreiding van energie, inclusief seksuele energie. Vanaf hier kwam het woord 'losbandigheid'.

In Rusland zijn de gebruiken die verband houden met haar al heel lang bewaard, hoewel iedereen al lang vergeten is waar ze vandaan komen. De houding tegenover kaalheid is veranderd, hoewel het in het zoroastrisme nooit eerbied heeft opgeroepen. Meestal beginnen mensen kaal te worden vanaf de bovenkant van het hoofd, waar de heuvel van Fravashi, de voorouders, zich bevindt. Daarom verliezen ze energie en communicatie met hun voorouders, worden karmisch onbeschermd. Meestal wordt dit verlies gecompenseerd door toegenomen onrust, eenzijdige inspanningen, fanatisme. Omdat ze het contact met de Kosmos hebben verloren, kunnen kale mensen pseudo-religie verwerven, een pseudo-geloof dat al hun acties rechtvaardigt.

Trouwens, kaal voordat ze meer bang waren dan alleen kaal, omdat ze hun integriteit verliezen en hun kracht niet verliezen - het haar op de achterkant van het hoofd, geassocieerd met instincten en het onderbewustzijn, ze bleven. Dientengevolge, "is er kracht, geen geest", omdat er geen hoger principe is. Het blijkt een soort Zwarte Zee, kaal, maar met een baard, waar kracht wordt verzameld. En zelfs als er geen haar op de achterkant van het hoofd is, verliest een persoon zijn kracht. Dit is dezelfde Zwarte Zee, maar na een ontmoeting met Ruslan.

 

See comments

To be informed of the latest articles, subscribe:
comments

Girl Gift Template by Ipietoon - Hosted by Overblog